Dakgoot lekkage repareren

Dakgoot lekkage laten repareren door DRS

Heeft u problemen met u dakgoot zoals het veroorzaken van schade aan zonneschermen of natte plekken op het straat werk. Dit kunnen in eerste instantie geen ernstige problemen zijn maar mocht u hier langdurig last van hebben dan kan er mogelijk houtrot ontstaan. Met houtrot als gevolg kunnen er bij dakgoot renovatie hogere kosten ontstaan. Bij de
dakgoot renovatie die DRS uitvoert wordt het houtwerk niet aangetast, doordat de huidige dakgoot
niet gedemonteerd wordt. Het is wel mogelijk om het rotte hout door DRS te laten herstellen. De
dakgoot lekkage wordt verholpen door middel van een renovatie.

Mijn dakgoot lekt. Wat moet ik nu doen?

Om meer schade tegen te gaan raden wij aan om uw dakgoot zo snel mogelijk te laten repareren. Neem contact op met onze specialisten. Maak direct een afspraak voor het repareren van uw dakgoot.

Hoe is de lekkage in mijn dakgoot ontstaan?

  • Wanneer uw dakgoot lekt op de naad zijn de naden van uw dakgoot versleten of verweerd.
  • Het weer heeft invloed op het materiaal van de dakgoot.
  • Uw dakgoot of regenpijp is verstopt. In de loop der tijd kan er vanalles door uw dakgoot heen spoelen. Denk aan takken en bladeren, maar ook vogelnesten, stukken van dakpannen of zelfs opgewaaid plastic.
  • Door het ophopen van organische resten kan een laagje humus ontstaan. Hier kunnen zich wormeneitjes in ontwikkelen. Het resultaat: wormen in de dakgoot.

Hoe kan ik de plek van de lekkage opsporen?

Het vinden van de lekkage in uw dakgoot is over het algemeen vrij eenvoudig. Meestal bevindt het lek zich bij een van de naden of op een plek waar vuil zich in uw dakgoot heeft opgehoopt. Door met een waterslang viezigheid weg te halen ziet u direct waar het water weg loopt. Loop alle hoeken en kiertjes van uw dakgoot nauwkeurig langs om het lek zelf opsporen. Kunt u de lekkage niet vinden? Vraag dan een professional van DRS om hulp.

Hoe repareert DRS mijn lekkende dakgoot?

DRS renoveert dakgoot lekkages met EPDM. Dit is een synthetisch rubber met een lange levensduur (50 jaar!). EPDM is daarom een juiste oplossing om uw dakgoot te repareren. Door met dit rubber een lekkende dakgoot te herstellen, kan de bestaande dakgoot behouden blijven. Er komen geen sloopwerkzaamheden aan te pas. Het repareren van een lekke dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, weinig tijd in beslag.

Wat kost het om een dakgoot te repareren?

De kosten voor een lekkage dakgoot reparatie beginnen per meter bij 50 euro (incl. btw). Weten wat voor u de exacte kosten zijn? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons de offerte.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

Contactformulier

Vrijblijvend advies bij een lekkende dakgoot? Of wilt u lekkage voorkomen? Bel ons dan gerust op 0575 757111. Onze adviseurs helpen u graag! Direct een offerte aanvragen? Dat kan via dit formulier. U ontvangt binnen 5 werkdagen een exacte offerte.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.