Dakgoot lekkage

Uw dakgoot snel gerepareerd door DRS


Heeft u problemen met een lekke dakgoot? Dit hoeft niet direct tot ernstige problemen te leiden, maar mocht u hier langdurig last van hebben dan kan er houtrot ontstaan. Houtrot zal bij een dakgoot renovatie tot hogere kosten leiden. Bij de dakgoot renovatie van DRS uitvoert wordt het houtwerk niet aangetast, doordat de huidige dakgoot niet gedemonteerd hoeft te worden. Wel is het mogelijk om DRS in te schakelen om uw rotte houtwerk te herstellen. De dakgoot lekkage wordt verholpen door middel van een renovatie.


Mijn dakgoot lekt. Wat moet ik nu doen?

Om meer schade te voorkomen raden wij aan om uw dakgoot zo snel mogelijk te laten repareren. Neem contact op met onze specialisten. Maak direct een afspraak voor het repareren van uw dakgoot.


Hoe is de lekkage in mijn dakgoot ontstaan?

  • Wanneer uw dakgoot lekt op de naad zijn de naden van uw dakgoot versleten of verweerd.
  • Het weer heeft invloed op het materiaal van de dakgoot.
  • Uw dakgoot of regenpijp is verstopt. In de loop der tijd kan er vanalles door uw dakgoot heen spoelen. Denk aan takken en bladeren, maar ook vogelnesten, stukken van dakpannen of zelfs opgewaaid plastic.
  • Door het ophopen van organische resten kan een laagje humus ontstaan. Hier kunnen zich wormeneitjes in ontwikkelen. Het resultaat: wormen in de dakgoot.Hoe kan ik de plek van de lekkage opsporen?

Het vinden van een lekkage kan vrij eenvoudig zijn maar het komt ook vaak voor dat deze niet, of nog niet zichtbaar is. Meestal bevindt het lek zich bij een van de naden of op een plek waar vuil zich in uw dakgoot heeft opgehoopt. Door met een waterslang viezigheid weg te halen ziet u direct waar het water wegloopt. Loop alle hoeken en kiertjes van uw dakgoot nauwkeurig langs om het lek zelf opsporen. Kunt u de lekkage niet vinden? Vraag dan een professional van DRS om hulp.


Hoe repareert DRS mijn lekkende dakgoot?

DRS renoveert dakgoot lekkages met EPDM. Dit is een synthetisch rubber met een lange levensduur (50 jaar!). EPDM is daarom een juiste oplossing om uw dakgoot te repareren. Door met dit rubber een lekkende dakgoot te herstellen, kan de bestaande dakgoot behouden blijven. Er komen geen sloopwerkzaamheden aan te pas. Het repareren van een lekke dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, weinig tijd in beslag.


Wat kost het om een dakgoot te repareren?

Weten wat voor u de exacte kosten zijn? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons de offerte.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Tel: 0575 757111


Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.