Dakgoot renovatie met EPDM

Een dakgoot met lekkage kan vervelende resultaten opleveren, dit kan zijn; het tikken van regendruppels op de zonneschermen of natte plekken op het straatwerk. Deze gevolgen zijn nog te
overzien. Echter als een dakgoot langdurig lekkage vertoont, zal op den duur ook houtrot kunnen
ontstaan. Met houtrot als gevolg kunnen er bij een dakgoot renovatie hogere kosten ontstaan. Bij de
dakgoot renovatie met EPDM die DRS uitvoert wordt het houtwerk niet aangetast, doordat de
huidige dakgoot niet gedemonteerd wordt.

Kosten dakgoot renovatie met EPDM

De kosten voor een dakgoot renovatie beginnen per meter bij 50 euro inclusief btw. Wilt u weten wat voor u de exacte kosten zijn? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen, u ontvangt dan binnen 5 werkdagen een offerte.

Werkwijze dakgoot renovatie

De dakgoot renovatie met EPDM ziet er als volgt uit; allereerst wordt er een steiger opgebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. De volgende stap is het reinigen van de huidige dakgoot. De modder en het blad wat in de dakgoot aanwezig is wordt eruit verwijderd. Als de dakgoot nat is, wordt de dakgoot droog gemaakt. Als de dakgoot schoon en droog is wordt deze grondig gereinigd met een staalborstel, hierdoor wordt de corrosie en de hardnekkige vervuiling van de zinklaag verwijderd. De vervuiling die is losgekomen van de zinken dakgoot wordt ook uit de goot verwijderd. Nu de goot vrij is van verontreinigingen kan de dakgoot worden behandeld met een sterke reiniger. Nu is de dakgoot volledig gereinigd. De volgende stap is het aanbrengen van de hechtprimer, aan deze hechtprimer hecht de resistit Esk EPDM. Als de primer is aangebracht moet deze een tijdje drogen.

Als de Primer is gedroogd kan het EPDM in de dakgoot verwerk worden. De strook EPDM wordt deel voor deel in de dakgoot gerold, met een drukroller wordt de strook strak in de huidige goot gerold. De kraal van de dakgoot wordt met een föhn thermisch gelast. Hierdoor is er een goede waterdichte verbinding tussen het EPDM en de oude zinken dakgoot. Vervolgens worden de hoeken gevouwen en thermisch gelast. Nu is de dakgoot voorzien van een nieuwe bekleding van EPDM. Nu moet alleen nog de HWA (hemelwaterafvoer) gemonteerd worden. Deze HWA wordt ook thermisch gelast op de strook EPDM, de dakgoot is nu in zijn geheel waterdicht. Op een dakgoot renovatie met EPDM geeft DRS 10 jaar garantie.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Klanten over ons

 by Anton en Willie on Dakgoot Renovatie Specialist
dakgootrenovatie

Wat een prettig bedrijf!

Professioneel, vriendelijk, en snelle reacties!Dank voor jullie werk!, echt top

Anton en Willie -Friesland

 by Frank Emmaneel on Dakgoot Renovatie Specialist
Dakgoot renovatie

Een lekkende dakgoot waar meerdere dakdekkers niet aan durfde te beginnen heeft Tom snel verholpen! Top!

dakgootrenovatie

Fantastisch resultaat, professionele monteurs, prima nazorg. Betaalbare aanrader voor lange, brede zinken bakgoten die door zon en kou steeds scheuren.

Gootreparatie meerdere dakgoten

De dakgoten van ons huis en van de buren vervangen. Perfect en snel gewerkt.
Heren bedankt voor de goede service!

 by Jan korevaar on Dakgoot Renovatie Specialist
Dakgootrepqratie

Even gewacht tot flinke bui. En ja, geen lekkages meer! Mooi systeem, uitgevoerd door vrolijke vaklui.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»