Dakgoot renovatie met EPDM

Een dakgoot met lekkage kan vervelende resultaten opleveren, zoals het tikken van regendruppels op de zonneschermen of natte plekken op het straatwerk. Deze gevolgen zijn nog te overzien. Echter, als een dakgoot langdurig lekkage vertoont, kan er op den duur ook houtrot ontstaan. Met houtrot als gevolg kunnen er bij een dakgoot renovatie hogere kosten ontstaan. Bij de dakgoot renovatie met EPDM die DRS uitvoert wordt het houtwerk niet aangetast, doordat de huidige dakgoot niet gedemonteerd wordt.

Kosten dakgoot renovatie met EPDM
Wilt u weten wat voor u de exacte kosten zijn? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen, u ontvangt dan binnen 5 werkdagen een offerte.

Werkwijze dakgoot renovatie
De dakgoot renovatie met EPDM ziet er als volgt uit: allereerst wordt er een steiger opgebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. De volgende stap is het reinigen van de huidige dakgoot. De modder en het blad dat in de dakgoot aanwezig is, wordt eruit verwijderd. Als de dakgoot nat is, wordt deze drooggemaakt. Vervolgens wordt de dakgoot grondig gereinigd met een staalborstel om de corrosie en hardnekkige vervuiling van de zinklaag te verwijderen. Ook de losgekomen vervuiling wordt uit de goot verwijderd. Daarna wordt de dakgoot behandeld met een sterke reiniger. Nu is de dakgoot volledig gereinigd. Vervolgens wordt de hechtprimer aangebracht, waarop de resistit Esk EPDM wordt geplaatst. Als de primer is aangebracht, moet deze een tijdje drogen. Zodra de primer is gedroogd, wordt het EPDM in de dakgoot verwerkt. De strook EPDM wordt deel voor deel in de dakgoot gerold, waarbij een drukroller wordt gebruikt om de strook strak in de huidige goot te rollen. De kraal van de dakgoot wordt met een föhn thermisch gelast, waardoor er een goede waterdichte verbinding ontstaat tussen het EPDM en de oude zinken dakgoot. Vervolgens worden de hoeken gevouwen en thermisch gelast. Nu is de dakgoot voorzien van een nieuwe bekleding van EPDM. Tot slot wordt de HWA (hemelwaterafvoer) gemonteerd, die ook thermisch gelast wordt op de strook EPDM. Hiermee is de dakgoot volledig waterdicht. Bij een dakgoot renovatie met EPDM geeft DRS 10 jaar garantie.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111