Dakgoot Renovatie Specialist

10 jaar garantie

50 jaar levensduur

Landelijke dekking

Foto bij tekst 5 De renovatie is bijna klaar, na het vouwen van het eindstuk wordt hier de nieuwe HWA gelast.

Onze werkwijze

Uw dakgoot is lek en moet gerepareerd worden of is toe aan een renovatie om lekkages voor te zijn. Een lekkage kan grote gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld houtrot. Gevolgen die extra kosten met zich meebrengen. Wij raden u dan ook een renovatie aan. Graag voeren wij deze renovatie voor u uit. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

Allereerst volgt u het stappenplan op de pagina ‘’Offerte aanvragen ‘’ om de gegevens van uw dakgoten door te geven aan ons. Maximaal 5 werkdagen later ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat op de deurmat.

EPDM dakgoot

DRS gebruikt EPDM rubber voor het renoveren van dakgoten. Het grote voordeel van het gebruik van een duurzaam flexibel product als EPDM is, dat het in uw huidige dakgoot te verwerken is. Hierdoor bespaart u flink op eventuele sloop-/herstel kosten. Doordat het EPDM rubber zo dun is, is het zeer flexibel waardoor het zeer goed toepasbaar is voor dakgootrenovatie.  EPDM is een zeer duurzaam product, de verwachte levensduur van het materiaal is 50 jaar! Over de dakgoot hoeft u zich dan een lange tijd geen zorgen meer te maken. Tevens biedt DRS om onze kwaliteit te garanderen 10 jaar garantie!

Foto voor pagina 4 - Dakgoot na renovatie
Plat-dak-renoveren-400x300

EPDM dakbedekking

Dak isolatie en bekleding van nieuwbouw, maar ook renovatie van een bestaand dak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij uw situatie? Neem dan contact met ons op, wij zullen u vrijblijvend adviseren en indien gewenst ontvangt u uw offerte op maat

Over ons

Dakgoot Renovatie Specialist, afgekort DRS, is een gespecialiseerd dakgoot renovatie bedrijf dat gevestigd is in de Achterhoek. Vanuit hier rijden wij heel Nederland door om de dakgoten van EPDM te voorzien. Dit doen we omdat dit dé oplossing is om dakgoten en nieuw leven in te blazen. Door te kiezen voor DRS heeft u 50 jaar geen omkijken meer naar uw dakgoot. De EPDM die DRS gebruikt heeft een verwachte levensduur van 50 jaar.

Door onze ervaringen van de afgelopen jaren geven wij een garantie van 10 jaar; wij hebben veel vertrouwen in de verwerking en het product. Voor een vrijblijvend advies of offerte staan wij u graag te woord. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of gewoon even bellen.

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.