Dakgoot renoveren

Waarom?

Het niet renoveren van een dakgoot met lekkage kan vervelende resultaten opleveren, dit kan zijn; het tikken van regendruppels op de zonneschermen of natte plekken op het straatwerk. Dit soort bijkomstigheden zijn nog te overzien. Maar als een dakgoot langdurig lekkage vertoont, zal op den duur ook houtrot kunnen ontstaan. Met houtrot als gevolg kunnen er bij een dakgoot renovatie hogere kosten ontstaan. Bij het renoveren door DRS wordt het houtwerk niet aangetast, doordat de huidige dakgoot niet gedemonteerd wordt. Het is wel mogelijk om het rotte hout door DRS te laten herstellen.

Werkwijze bij het renoveren van een dakgoot

Het renoveren van een dakgoot ziet er als volgt uit; allereerst wordt er een steiger opgebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. De volgende stap is het reinigen van de huidige dakgoot. De modder en het blad wat in de dakgoot aanwezig is wordt eruit verwijderd. Als de dakgoot nat is, wordt de dakgoot droog gemaakt. Als de dakgoot schoon en droog is wordt deze grondig gereinigd met een staalborstel, hierdoor wordt de corrosie en de hardnekkige vervuiling van de zinklaag verwijderd. De vervuiling die is losgekomen van de zinken dakgoot wordt ook uit de goot verwijderd. Nu de goot vrij is van verontreinigingen kan de dakgoot worden behandeld met een sterke reiniger. Nu is de dakgoot volledig gereinigd. De volgende stap is het aanbrengen van de hechtprimer, aan deze hechtprimer hecht de resistit Esk EPDM. Als de primer is aangebracht moet deze een tijdje drogen.

Bekijk ons stappenplan

Uw dakgoot is lek en moet gerepareerd worden of is toe aan een renovatie om lekkages voor te zijn. Een lekkage kan grote gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld houtrot. Gevolgen die extra kosten met zich meebrengen. Wij raden u dan ook een renovatie aan. Graag voeren wij deze renovatie voor u uit. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

10 jaar garantie

50 jaar levensduur

Landelijke dekking

Klanten over ons

 by Anton en Willie on Dakgoot Renovatie Specialist
dakgootrenovatie

Wat een prettig bedrijf!

Professioneel, vriendelijk, en snelle reacties!Dank voor jullie werk!, echt top

Anton en Willie -Friesland

 by Frank Emmaneel on Dakgoot Renovatie Specialist
Dakgoot renovatie

Een lekkende dakgoot waar meerdere dakdekkers niet aan durfde te beginnen heeft Tom snel verholpen! Top!

dakgootrenovatie

Fantastisch resultaat, professionele monteurs, prima nazorg. Betaalbare aanrader voor lange, brede zinken bakgoten die door zon en kou steeds scheuren.

Gootreparatie meerdere dakgoten

De dakgoten van ons huis en van de buren vervangen. Perfect en snel gewerkt.
Heren bedankt voor de goede service!

 by Jan korevaar on Dakgoot Renovatie Specialist
Dakgootrepqratie

Even gewacht tot flinke bui. En ja, geen lekkages meer! Mooi systeem, uitgevoerd door vrolijke vaklui.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»