Dakgoot renoveren

Waarom?

Het niet renoveren van een dakgoot met lekkage kan vervelende resultaten opleveren, dit kan zijn; het tikken van regendruppels op de zonneschermen of natte plekken op het straatwerk. Dit soort bijkomstigheden zijn nog te overzien. Maar als een dakgoot langdurig lekkage vertoont, zal op den duur ook houtrot kunnen ontstaan. Met houtrot als gevolg kunnen er bij een dakgoot renovatie hogere kosten ontstaan. Bij het renoveren door DRS wordt het houtwerk niet aangetast, doordat de huidige dakgoot niet gedemonteerd wordt. Het is wel mogelijk om het rotte hout door DRS te laten herstellen.

Werkwijze bij het renoveren van een dakgoot

Het renoveren van een dakgoot ziet er als volgt uit; allereerst wordt er een steiger opgebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. De volgende stap is het reinigen van de huidige dakgoot. De modder en het blad wat in de dakgoot aanwezig is wordt eruit verwijderd. Als de dakgoot nat is, wordt de dakgoot droog gemaakt. Als de dakgoot schoon en droog is wordt deze grondig gereinigd met een staalborstel, hierdoor wordt de corrosie en de hardnekkige vervuiling van de zinklaag verwijderd. De vervuiling die is losgekomen van de zinken dakgoot wordt ook uit de goot verwijderd. Nu de goot vrij is van verontreinigingen kan de dakgoot worden behandeld met een sterke reiniger. Nu is de dakgoot volledig gereinigd. De volgende stap is het aanbrengen van de hechtprimer, aan deze hechtprimer hecht de resistit Esk EPDM. Als de primer is aangebracht moet deze een tijdje drogen.

Bekijk ons stappenplan

Uw dakgoot is lek en moet gerepareerd worden of is toe aan een renovatie om lekkages voor te zijn. Een lekkage kan grote gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld houtrot. Gevolgen die extra kosten met zich meebrengen. Wij raden u dan ook een renovatie aan. Graag voeren wij deze renovatie voor u uit. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

10 jaar garantie

50 jaar levensduur

Landelijke dekking

Klanten over ons

 door  Wijnhold Pruis
Dakgoot reparatie

Na een duidelijke offerte voor 3 huizen , de goten prima gerenoveerd.
Goede en vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Op naar een lange periode zonder lekkages .
Zeer tevreden

 door  Roland
EPDM dakgoot

Vriendelijke medewerkers; professionele uitvoering van plaatsen EPDM in dakgoot; duidelijke no-nonsens offerte; prijs-kwaliteitverhouding is in orde.

Afspraken nagekomen van een ieder.

 door  Ronald Franssen

Prima professioneel werk afgeleverd! Een aanrader.

 door  Leppink
Goten

Na eenduidelijke prijs opgave en een ruim van te voren afspraak het werk door zeer vriendelijk en netjes kundig personeel
Uitgevoerd,gevolg door de afrekening volgens afspraak.
Zal dit bedrijf aanbevelen.

 door  Ton D
Dakgoten

Na een aantal keren uitstellen ivb met het slechte weer is het werk nu klaar!

Vriendelijke mannen, en prima werk geleverd! Een aanrader!

Pagina 1 van 7:
«
 
 
1
2
3
 
»