Dakgoot reparatie

Uw dakgoot snel gerepareerd door DRS

Een lekkende dakgoot kan veel problemen geven. Er kan waterschade ontstaan aan uw pand of woning. Laat daarom een lekkende dakgoot zo snel als mogelijk repareren. Op die manier voorkomt u verdere schade. Heeft u een lekkende dakgoot? DRS helpt u graag verder. Lees hieronder alles wat u moet weten over dakgoot lekkages. Of ga direct naar ons stappenplan.

Hoe kan ik de plek van de lekkage opsporen?

Het vinden van een lekkage kan vrij eenvoudig zijn maar het komt ook vaak voor dat deze niet, of nog niet zichtbaar is. Meestal bevindt het lek zich bij een van de naden of op een plek waar vuil zich in uw dakgoot heeft opgehoopt. Door met een waterslang viezigheid weg te halen ziet u direct waar het water wegloopt. Loop alle hoeken en kiertjes van uw dakgoot nauwkeurig langs om het lek zelf opsporen. Kunt u de lekkage niet vinden? Vraag dan een professional van DRS om hulp.

Hoe renoveert DRS mijn dakgoot?

DRS renoveert dakgoot lekkages met EPDM. Dit is een synthetisch rubber met een enorm lange levensduur (50 jaar!). EPDM is daarom een zeer duurzame oplossing om uw dakgoot te repareren. Door met EPDM een lekkende dakgoot te herstellen, kan de bestaande dakgoot behouden worden. Er komen geen sloopwerkzaamheden aan te pas. Het repareren van een lekke dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, weinig tijd in beslag.

Lekkage dakgoot? Geen stress, bel DRS!

Vrijblijvend advies bij een lekkende dakgoot? Of wilt u lekkage voorkomen? Bel ons dan gerust op 0575 757111. Onze adviseurs helpen u graag!

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

10 jaar garantie

50 jaar levensduur

Landelijke dekking

Klanten over ons

 door  Rini Fokkema

Afspraak is afspraak . Geen bijkomende kosten.
Snel en goed werk tegen een aannemelijke prijs.

 door  Hans & Carin
Dakgootrenovatie

Via onze zoon kwamen wij bij DRS om onze dakgoten rondom ons huis te laten renoveren. Er is super strak werk afgeleverd. Zeer vriendelijke jongens die de renovatie op zeer professionele wijze hebben uitgevoerd. Wij zijn er super blij mee en raden zeker DRS aan om uw dakgootrenovatie door hun uit te laten voeren.

Bedankt en we wensen DRS nog veel goede zaken.

 door  Zwetsloot-Findenegg
Renovatie dakgoot

Snelle reactie op de offerte-aanvraag. Typerend voor DRS; afspraak is afspraak, geen onverwachtse kosten achteraf en nuchtere Achterhoekers. Klus netjes gedaan en de klus netjes achter gelaten. Meer werk in de vorm van het vervangen van regenpijpen was geen probleem en werd ook prima uitgevoerd, Kortom een echte aanrader dit bedrijf

 door  J.Gazendam
Dakgootrenovatie

Snelle en concurrerende offerte. Schriftelijk is vastgelegd dat er GEEN extra kosten achteraf zouden komen: afspraak = afspraak. Binnen de gestelde tijd zes (!) goten gerenoveerd.

Proficiat.

 door  Suykerbuyk
Dakgootrenovatie

Goed werk geleverd!
We kregen een offerte aangeboden en de klus kon gelukkig snel uitgevoerd worden.
Twee vriendelijke mannen, werkten netjes. Zeker een aanrader!

Pagina 1 van 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.