Dakgoot reparatie

Uw dakgoot snel gerepareerd door DRS

Een lekkende dakgoot kan veel problemen geven. Er kan waterschade ontstaan aan uw pand of woning. Laat daarom een lekkende dakgoot zo snel als mogelijk repareren. Op die manier voorkomt u verdere schade. Heeft u een lekkende dakgoot? DRS helpt u graag verder. Lees hieronder alles wat u moet weten over dakgoot lekkages. Of ga direct naar ons stappenplan.

Hoe kan ik de plek van de lekkage opsporen?

Het vinden van een lekkage kan vrij eenvoudig zijn maar het komt ook vaak voor dat deze niet, of nog niet zichtbaar is. Meestal bevindt het lek zich bij een van de naden of op een plek waar vuil zich in uw dakgoot heeft opgehoopt. Door met een waterslang viezigheid weg te halen ziet u direct waar het water wegloopt. Loop alle hoeken en kiertjes van uw dakgoot nauwkeurig langs om het lek zelf opsporen. Kunt u de lekkage niet vinden? Vraag dan een professional van DRS om hulp.

Hoe renoveert DRS mijn dakgoot?

DRS renoveert dakgoot lekkages met EPDM. Dit is een synthetisch rubber met een enorm lange levensduur (50 jaar!). EPDM is daarom een zeer duurzame oplossing om uw dakgoot te repareren. Door met EPDM een lekkende dakgoot te herstellen, kan de bestaande dakgoot behouden worden. Er komen geen sloopwerkzaamheden aan te pas. Het repareren van een lekke dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, weinig tijd in beslag.

Lekkage dakgoot? Geen stress, bel DRS!

Vrijblijvend advies bij een lekkende dakgoot? Of wilt u lekkage voorkomen? Bel ons dan gerust op 0575 757111. Onze adviseurs helpen u graag!

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

10 jaar garantie

50 jaar levensduur

Landelijke dekking

Klanten over ons

 door  Ton D
Dakgoten

Na een aantal keren uitstellen ivb met het slechte weer is het werk nu klaar!

Vriendelijke mannen, en prima werk geleverd! Een aanrader!

 door  G.J. Langenberg

Goed werk geleverd. Opmerkingen over buiten werkzaamheden vallende onderdelen, slechte dakpannen en mankement dakkapel doorgegeven. Geeft betrokkenheid aan. Prima ervaring met bedrijf. Afspraak is afspraak.

 door  Hans en Ria
Dakgootrenovatie

Aardige,deskundige en verantwoordelijke mannen.Stipt op tijd.Fraai werk afgeleverd.Dit bedrijf met deze vakmensen is een aanrader!

 door  A Freriksen
Dakgoot en dakkapel

Volgens afspraak de werkzaamheden uitgevoerd naar volle tevredenheid

 door  Rini Fokkema

Afspraak is afspraak . Geen bijkomende kosten.
Snel en goed werk tegen een aannemelijke prijs.

Pagina 1 van 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.