Dakgoot reparatie

Uw dakgoot snel gerepareerd door DRS

Een lekkende dakgoot kan veel problemen geven. Er kan waterschade ontstaan aan uw pand of woning. Laat daarom een lekkende dakgoot zo snel als mogelijk repareren. Op die manier voorkomt u verdere schade. Heeft u een lekkende dakgoot? DRS helpt u graag verder. Lees hieronder alles wat u moet weten over dakgoot lekkages. Of ga direct naar ons stappenplan.

Hoe kan ik de plek van de lekkage opsporen?

Het vinden van een lekkage kan vrij eenvoudig zijn maar het komt ook vaak voor dat deze niet, of nog niet zichtbaar is. Meestal bevindt het lek zich bij een van de naden of op een plek waar vuil zich in uw dakgoot heeft opgehoopt. Door met een waterslang viezigheid weg te halen ziet u direct waar het water wegloopt. Loop alle hoeken en kiertjes van uw dakgoot nauwkeurig langs om het lek zelf opsporen. Kunt u de lekkage niet vinden? Vraag dan een professional van DRS om hulp.

Hoe renoveert DRS mijn dakgoot?

DRS renoveert dakgoot lekkages met EPDM. Dit is een synthetisch rubber met een enorm lange levensduur (50 jaar!). EPDM is daarom een zeer duurzame oplossing om uw dakgoot te repareren. Door met EPDM een lekkende dakgoot te herstellen, kan de bestaande dakgoot behouden worden. Er komen geen sloopwerkzaamheden aan te pas. Het repareren van een lekke dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, weinig tijd in beslag.

Lekkage dakgoot? Geen stress, bel DRS!

Vrijblijvend advies bij een lekkende dakgoot? Of wilt u lekkage voorkomen? Bel ons dan gerust op 0575 757111. Onze adviseurs helpen u graag!

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

10 jaar garantie

50 jaar levensduur

Landelijke dekking

Klanten over ons

 door  Ron Verspiek

reparatie + renovatie dakgoot kon door uitvallen andere opdracht binnen een week worden uitgevoerd - prettig & klantgericht personeel dat snel en professioneel de klus klaart - erg tevreden en kunnen voor een volgende klus terugkomen....

 door  Adri Hopman
Dakgootrenovatie/EPDM

Een dag van te voren de afspraak nog eens bevestigd.
Precies op tijd aanwezig.
Zéér vriendelijke medewerkers.
Lekker doorgewerkt.
Alles netjes opgeruimd!
Ik ben meer dan tevreden.
Kortom: TOP!

 door  Inge Wiarda
dakgootrenovatie

Perfect geregeld en onze dakgoot kan er weer tegen! Fijne mensen. Werken snel en schoon!

 door  J.de haas

Uitstekend werk,representatief personeel,snel
en opgeruimd afgewerkt.

 door  D. de Peijper
dakgootbekleding en vogelwering

Prima vakwerk en goede communicatie.

Pagina 1 van 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.