Dakgoot reparatie

Uw dakgoot snel gerepareerd door DRS

Een lekkende dakgoot kan veel problemen geven. Er kan waterschade ontstaan aan uw pand of woning. Laat daarom een lekkende dakgoot zo snel als mogelijk repareren. Op die manier voorkomt u verdere schade. Heeft u een lekkende dakgoot? DRS helpt u graag verder. Lees hieronder alles wat u moet weten over dakgoot lekkages.

Hoe kan ik de plek van de lekkage opsporen?

Het opsporen van een dakgoot lekkage is over het algemeen vrij eenvoudig. Meestal bevindt het lek zich bij een van de naden of op een plek waar vuil zich in uw lekke dakgoot heeft opgehoopt. Door met een waterslang viezigheid weg te spoelen ziet u direct waar het water weg loopt. Loop alle hoeken en kiertjes van uw dakgoot nauwkeurig langs om het lek zelf opsporen. Kunt u de lekkage niet vinden? Vraag dan een professional van DRS om hulp.

Hoe renoveert DRS mijn dakgoot?

DRS renoveert dakgoot lekkages met EPDM. Dit is een synthetisch rubber met een enorm lange levensduur (50 jaar!). EPDM is daarom een zeer duurzame oplossing om uw dakgoot te repareren. Door met EPDM een lekkende dakgoot te herstellen, kan de bestaande dakgoot behouden worden. Er komen geen sloopwerkzaamheden aan te pas. Het repareren van een lekke dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, weinig tijd in beslag.

Lekkage dakgoot? Geen stress, bel DRS!

Vrijblijvend advies bij een lekkende dakgoot? Of wilt u lekkage voorkomen? Bel ons dan gerust op 0575 757111. Onze adviseurs helpen u graag!

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

Klanten over ons

 door  Ben bouw

Prima bedrijf duidelijke afspraken.
Fantastisch materiaal leuke jongens die goed werk leveren.
De goten zijn weer als nieuw.
Bedankt jongens

 door  Elkink
Dakgoot renovatie

Erg tevreden over de werkwijze. Van aanvraag tot realisatie snel en prettig contact. Gaan vakkundig te werk en leveren een dito eindresultaat.

 door  Nico Stunnenberg
dakgootrenovatie

Snelle reactie op de aanvraag voor een offerte en ook het verdere contact ging super, zelfs op zondag een mail terug!
Wij hadden het geluk dat we binnen een week geholpen konden worden.
Gezellige jongemannen die hun werk vlot en vakkundig doen, kortom: top!

 door  Voll
Dakgoot renovatie met EPDM

Zeer snel een nette en duidelijke offerte gekregen. Vervolgens een afspraak gemaakt. Ze zijn goed bereikbaar en altijd snel een reactie gekregen.
Afgelopen week is de dakgoot gemaakt. Zeer netjes gewerkt en ze hebben netjes uitgelegd wat er is gebeurt. Wij zijn super tevreden en raden iedereen dit bedrijf aan!

 door  J. IJzereef

Prima volgens afspraak gewerkt. Onze dakgoten zijn vakkundig gerenoveerd!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.