Dakgoot repareren

Dakgoot repareren door DRS

Wanneer een dakgoot houtrot of een lekkage heeft kan dat zorgen voor schade aan uw tuin of ander omringende dingen. Om verdere schade te voorkomen adviseren wij om uw dakgoot te laten repareren.
Lees hier alles wat u moet weten over het repareren van uw dakgoot.

Help! Mijn dakgoot lekt. Wat moet ik nu doen?

Heeft u een lekkende dakgoot of heeft u andere schade. Geen stress, bel DRS! Wij zijn, zoals de naam al doet vermoeden, dé specialist op het gebied van het repareren van uw dakgoot. Onze specialisten denken zo nodig (vrijblijvend) met u mee en geven eventueel passend advies ten aanzien van het repareren van uw dakgoot.

Dakgoot laten repareren door DRS?

Onze specialisten repareren dakgoten met EPDM. Dit is een rubber met een levensduur van vijftig jaar. EPDM is daarom een duurzame oplossing om uw dakgoot mee te repareren. Met EPDM kunnen wij u lekkende dakgoot herstellen zodat de bestaande dakgoot behouden worden. Er komen geen sloopwerkzaamheden aan te pas. Het repareren van een dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, weinig tijd in beslag.

Tarieven DRS

De kosten voor het repareren van dakgoten begint per meter bij 50 euro (incl. btw). Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor uw eigen situatie? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen. Wij zorgen dat u binnen 5 werkdagen een offerte van ons ontvangt.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur