Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen

Heeft u problemen met u dakgoot zoals het veroorzaken van schade aan zonneschermen of natte plekken op het straat werk. Dit kunnen in eerste instantie geen ernstige problemen zijn maar mocht u hier langdurig last van hebben dan kan er mogelijk houtrot ontstaan. Met houtrot als gevolg kunnen er bij dakgoot renovatie hogere kosten ontstaan. Bij de dakgoot renovatie die DRS uitvoert wordt het houtwerk niet aangetast, doordat de huidige dakgoot niet gedemonteerd wordt. Het is wel mogelijk om het rotte hout door DRS te laten herstellen. De dakgoot lekkage wordt verholpen door middel van een renovatie.

Een lekkende dakgoot kan veel problemen geven. Er kan waterschade ontstaan aan uw pand of woning. Laat daarom een lekkende dakgoot zo snel als mogelijk repareren. Op die manier voorkomt u verdere schade. Heeft u een lekkende dakgoot? DRS helpt u graag verder. Lees hieronder alles wat u moet weten over dakgoot lekkages.

Mijn dakgoot lekt. Laten vervangen?

Om verdere schade te voorkomen adviseren wij om uw lekke dakgoot zo snel mogelijk te laten repareren. Neem contact op met DRS. Maak direct een afspraak voor het repareren van uw dakgoot.

Hoe is de lekkage in mijn dakgoot ontstaan?

  • Wanneer uw dakgoot lekt op de naad zijn de naden van uw dakgoot versleten of verweerd.
  • Het weer heeft invloed op het materiaal van de dakgoot.
  • Uw dakgoot of regenpijp is verstopt. In de loop der tijd kan er vanalles door uw dakgoot heen spoelen. Denk aan takken en bladeren, maar ook vogelnesten, stukken van dakpannen of zelfs opgewaaid plastic.
  • Door het ophopen van organische resten kan een laagje humus ontstaan. Hier kunnen zich wormeneitjes in ontwikkelen. Het resultaat: wormen in de dakgoot.

Hoe kan ik de plek opsporen?

Het opsporen van een dakgoot lekkage is over het algemeen vrij eenvoudig. Meestal bevindt het lek zich bij een van de naden of op een plek waar vuil zich in uw lekke dakgoot heeft opgehoopt. Door met een waterslang viezigheid weg te spoelen ziet u direct waar het water weg loopt. Loop alle hoeken en kiertjes van uw dakgoot nauwkeurig langs om het lek zelf opsporen. Kunt u de lekkage niet vinden? Vraag dan een professional van DRS om hulp.

Wat kost het om een dakgoot te vervangen?

De kosten voor een lekkage dakgoot reparatie beginnen per meter bij 50 euro (incl. btw). Weten wat voor u de exacte kosten zijn? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons de offerte.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur