EPDM dakbedekking

Dak isolatie en bekleding van nieuwbouw, maar ook renovatie van een bestaand dak.

Hoe doen we dit?

Wij gebruiken de beste kwaliteit EPDM producten. EPDM is een soort rubber dat niet alleen kosten bespaart, maar ook de meest duurzame oplossing is. Lees hier meer over EPDM.


Dakbedekking
Dit betekent dat er geen enkele naad in de dakbedekking aanwezig is. Door te kiezen voor Hertalan Easy Cover bij een dakrenovatie kan in veel gevallen ook de huidige dakbedekking blijven zitten, hier kan de nieuwe laag eenvoudig overheen gelegd worden. U bespaart op deze wijze op sloop en afvoerkosten. Daarnaast worden de HWA’s (hemelwaterafvoeren) vervangen voor nieuwe kunststof HWA’s.

Zinken dakkapel
Heeft u een zinken dakkapel? Bij een dakkapel met zinken bedekking kan Hertalan Easy Stick GS toegepast worden, deze variant is geheel zelfklevend. Nadat het zink goed gereinigd is kan de Easy Stick GS van Hertalan direct op het zink geplakt worden. Ook bij deze toepassing worden standaard de HWA’s vervangen voor nieuwe kunststof HWA’s.

De dakrand en-/of kraal van uw dak of dakkapel kan worden afgewerkt met een aluminium daktrim (eventueel met kraal) of er kan een deklijst met kraal van zink gemonteerd worden.

Kortom, wij zorgen met Hertalan producten en specialisme op het gebied van dakbedekking dat uw dak er fraai uitziet en ook lang meegaat. Kijk voor voorgaande projecten die wij hebben gedaan op Facebook.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij uw situatie? Neem dan contact met ons op, wij zullen u vrijblijvend adviseren en indien gewenst ontvangt u uw offerte op maat.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur