EPDM dakgoot

DRS gebruikt EPDM rubber voor het renoveren van dakgoten. Het grote voordeel van het gebruik van een duurzaam flexibel product als EPDM is, dat het in uw huidige dakgoot te verwerken is. Hierdoor bespaart u flink op eventuele sloop-/herstel kosten. Het product dat DRS gebruikt is Resistit E SK. Resistit E SK is zelfklevend, het materiaal is gewapend en heeft een toplaag van EPDM rubber. De totale dikte van dit product is 1,6 mm. Doordat het EPDM rubber zo dun is, is het zeer flexibel waardoor het zeer goed toepasbaar is voor dakgootrenovatie. EPDM is een zeer duurzaam product, de verwachte levensduur van het materiaal is 50 jaar! Over de dakgoot hoeft u zich dan een lange tijd geen zorgen meer te maken. Tevens biedt DRS om onze kwaliteit te garanderen 10 jaar garantie! EPDM rubber heeft vele voordelen: het is bestand tegen UV-straling en tegen zeer hoge en lage temperaturen. Het EPDM van Resistit levert zelfs bij -30 graden Celsius nog steeds geen problemen op. Het EPDM is extreem flexibel en erg rekbaar, het kan tot minimaal 400% uitrekken in zowel de lengte als de breedte. De Resistit E SK is zowel in de zomer als winter te verwerken.

Voor dakgoot renovatie wordt EPDM in stroken tot 20 meter gebruikt. De zelfklevende laag van Resitit E SK is tevens de laag die gesmolten wordt door middel van hete lucht. Dit smelten wordt ook wel het lassen genoemd. Het lassen wordt gedaan om naden en details te verbinden en waterdicht te maken en is goed visueel te controleren, zodat er een goede kwaliteit van de las te behalen valt.

Voor het afvoeren van het regenwater worden kunststof hemelwater afvoeren gebruikt met Resistit E SK. Dit houdt in dat de kunststof afvoeren in de bestaande regenpijp gemonteerd worden. De randen worden gelast op de strook EPDM die al in de dakgoot is gemonteerd. Dit zorgt voor een waterdichte afdichting met een correcte waterafvoer.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

Wilt u advies op maat?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.