EPDM dakgoot

DRS gebruikt EPDM rubber voor het renoveren van dakgoten. Het grote voordeel van het gebruik van een duurzaam flexibel product als EPDM is dat het in uw huidige dakgoot te verwerken is. Hierdoor bespaart u flink op eventuele sloop-, en herstelkosten. Het product dat DRS gebruikt is Hertalan Easystick GS. Hertalan Easystick GS is zelfklevend, het materiaal is gewapend met glasvezel en heeft een toplaag van EPDM rubber. De onderlaag bestaat uit Butyl, Butyl is 100% luchtdicht en is zeer hechtend. De totale dikte van dit product is 1,3 mm. Doordat het EPDM rubber zo dun is, is het zeer flexibel waardoor het zeer goed toepasbaar is voor dakgootrenovatie. EPDM is een zeer duurzaam product, de verwachte levensduur van het materiaal is 50 jaar! Over de dakgoot hoeft u zich dan een lange tijd geen zorgen meer te maken. Wij geven dan ook 10 jaar garantie. EPDM rubber heeft vele voordelen: het is bestand tegen UV-straling, ozon en tegen zeer hoge en lage temperaturen. Het EPDM van Hertalan levert zelfs bij -30 graden Celsius geen problemen op. Het EPDM is extreem flexibel en erg rekbaar, het kan tot wel 400% uitrekken in zowel de lengte als de breedte. Hertalan Easystick GS is zowel in de zomer als winter te verwerken.

Voor dakgoot renovatie wordt EPDM in stroken tot 20 meter gebruikt. De zelfklevende butyl van de Hertalan Easystick GS wordt met een siliconen roller goed in de dakgoot aangerold. De Easystick GS hecht nu al goed aan de dakgoot, nu werkt het butyl nog 24 uur na en dan is de hechting optimaal. De Hertalan Easystick GS zit nu zo vast dat het voor zeker 50 jaar in de dakgoot blijft zitten. De rand van het EPDM op de kraal wordt met Hertalan SK96 gekit.

Voor het afvoeren van het regenwater worden kunststof hemelwaterafvoerpijpen gebruikt met EPDM. Dit houdt in dat de kunststofafvoerpijpen in de bestaande regenpijp gemonteerd worden. Het manchet wordt met Hertalan SK96 gekit op de strook EPDM die al in de dakgoot is gemonteerd. Dit zorgt voor een waterdichte afdichting met een correcte waterafvoer.

Stappenplan Dakgoot Renovatie Specialist Uw dakgoot is lek en moet gerepareerd worden of is toe aan een renovatie om lekkages voor te zijn. Een lekkage kan grote gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld houtrot. Gevolgen die extra kosten met zich meebrengen. Wij raden u dan ook een renovatie aan. Graag voeren wij deze renovatie voor u uit. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

Ook op Whatsapp bereikbaar Tel: 0575 757111