Hoe werkt het?

Stappenplan Dakgoot Renovatie Specialist

Uw dakgoot is lek en moet gerepareerd worden of is toe aan een renovatie om lekkages voor te zijn. Een lekkage kan grote gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld houtrot. Gevolgen die extra kosten met zich meebrengen. Wij raden u dan ook een renovatie aan. Graag voeren wij deze renovatie voor u uit. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

1.

Allereerst volgt u het stappenplan op de pagina ‘’Offerte aanvragen‘’ om de gegevens van uw dakgoten door te geven aan ons. Maximaal 5 werkdagen later ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat op de deurmat.

2.

Op de afgesproken datum rijden we bij u voor. Nadat we ons hebben voorgesteld beginnen we met het bouwen van een steiger. Vervolgens beginnen we met het schoon- en droog maken van de dakgoot. Om de dakgoot renovatie tot een succes te maken, schuren we de oude zinklaag op zodat er een gladde en aanslag vrije zinklaag ontstaat. Daarna wordt de dakgoot ontvet door middel van een zeer sterke ontvetter. Nu is de huidige dakgoot volledig gereinigd.

3.

Nu kunnen we beginnen met de dakgoot renovatie. Het EPDM van Hertalan, genaamd Easystick GS is zelfklevend. Voor de hechting is ten opzichte van andere EPDM’s op de markt geen lijm of hechtprimer nodig. Dit is een groot voordeel omdat hechtprimers in de praktijk vaak uitdrogen waardoor de EPDM minder goed hecht. De EPDM wordt op maat gesneden en in de dakgoot gerold. De kraal wordt waterdicht en uv-bestendig afgewerkt. De hoeken en details worden gevouwen en geknipt tot een waterdichte dakgoot. Tevens wordt de HWA (Hemel water afvoer) vervangen voor een nieuwe kunststof uitloop. Deze uitloop vervangt de oude zinken uitloop.

4.

Tenslotte wordt de steiger weer afgebroken en de klus is geklaard. Uw dakgoot is gerenoveerd/gerepareerd en voorzien van een waterdichte afwerking voor de komende 50 jaar. Om ons vertrouwen in het product en verwerking uit te spreken bieden wij een garantie van 10 jaar; op zowel de verwerking als het product. U kunt er nog voor kiezen om de goten te voorzien van vogelschroten. Deze schroten zorgen ervoor dat vogels en andere diersoorten niet in staat zijn uw dak te betreden. Na afloop ontvangt u enkele foto’s van het verrichte werk aan de dakgoot. Mocht u tevreden zijn met het eindresultaat dan heeft u 30 dagen de tijd om de rekening te voldoen.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur