Dakgoot renovatie

Uw dakgoot laten renoveren door DRS

Een dakgoot met schade kan voor veel problemen zorgen. Er kan op meerdere plekken schade ontstaan die tot onverwacht hoge kosten zorgt. Daarom is het belangrijk om er zo snel mogelijk bij te zijn wanneer u last heeft van een lekkende dakgoot. Op die manier voorkomt u verdere schade. Heeft u een lekkende dakgoot? DRS helpt u graag verder. Lees hieronder hoe wij uw dakgoot kunnen renoveren.

Werkwijze dakgoot renovatie

DRS renoveert dakgoten met EPDM. Dit is een synthetisch materiaal met een zeer hoge levensduur (50 jaar!). EPDM is daarom een zeer duurzame oplossing voor dakgoot renovatie. Door met EPDM een lekkende dakgoot te herstellen, kan de bestaande dakgoot behouden worden. Geen sloopwerkzaamheden komen er aan te pas. De renovatie van een dakgoot met EPDM neemt, in verhouding met volledig vervangen, geringe tijd in beslag.

Dakgoot renovatie kosten

Weten wat voor uw dakgoot de kosten zijn? Op de pagina offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons de offerte voor uw dakgoot renovatie. Mocht u verder vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

Neem contact op voor een dakgoot renovatie

Vrijblijvend advies bij een dakgoot renovatie? Bel ons dan gerust op 0575 757111. Onze adviseurs helpen u graag! Direct een offerte aanvragen? Dat kan via dit formulier. U ontvangt binnen 5 werkdagen een exacte offerte.

Ervaringen vertellen meer

Recensies

Afspraken worden hier nagekomen . Ook nog extra 2 meter dakgoot gerenoveerd. Zeer vakkundig bedrijf die hun vak verstaan en dit ook uitstralen.

dakgoot

Netjes een dag voor de afspraak. Een telefoontje tijd nog even doorgesproken. Werk keurig en erg blij met het resultaat. kortom blij met de nieuwe dakgoot

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»