Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een dakgoot renovatie?

De kosten voor een dakgoot renovatie beginnen per meter bij 50 euro inclusief btw. Wilt u weten wat voor u de exacte kosten zijn? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen, u ontvangt dan binnen 5 werkdagen een offerte.

Ik heb een aangebouwde serre, kan de steiger alsnog gebouwd worden?

Ja, DRS gebruikt steigermateriaal waarmee het een eenvoudig is om bijvoorbeeld een serre te overbruggen. Het komt zo goed als niet voor dat er geen steiger gebouwd kan worden.

Waarom is het zo belangrijk dat het droog weer is bij de renovatie?

Als de dakgoot gerenoveerd wordt, zal de dakgoot droog moeten zijn. Dit is noodzakelijk omdat de Hertalan Easystick GS niet hecht aan een natte dakgoot. Neerslag is dus niet gewenst.

Waarom komt er niemand kijken voor een offerte?

Om de gegevens op te geven bij de offerte aanvraag is op de website duidelijk omschreven waar op gelet moet worden. Hierdoor is het niet nodig om te komen kijken, een dakgoot is voor DRS een dakgoot.

Is het goedkoper als ik de dakgoot samen met de buren laat renoveren?

Ja, het is goedkoper als ik de dakgoot tegelijk met mijn buren laat renoveren. Dit komt omdat DRS hierdoor minder vaak een steiger hoeft op te bouwen. Vaak kan de renovatie samen met de buren ook in 1 dag plaatsvinden.

Gaat het product echt 50 jaar mee?

De fabrikant heeft het EPDM uitbundig getest onder zeer extreme situaties, dit samen met de correcte verwerking van DRS, geeft de conclusie dat bij de gerenoveerde dakgoot de verwachte levensduur van 50 jaar gerealiseerd kan worden.

Moet ik thuis zijn als de dakgoot gerenoveerd wordt?

Mocht het voor u lastig zijn om thuis te zijn bij de dakgoot renovatie, is dit geen ramp. DRS heeft voor de dakgoot renovatie alleen toegang buitenshuis nodig om de steiger te bouwen, en het is belangrijk dat er een stopcontact is die tot onze beschikking staat.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.