Veelgestelde vragen

Bekende vragen

Wilt u weten wat voor u de exacte kosten zijn? Bij het kopje offerte aanvragen kunt u eenvoudig uw gegevens invullen, u ontvangt dan binnen 5 werkdagen een offerte.

1. Offerte akkoord
1 à 2 dagen voor de klus nemen wij contact met u op om de afspraak te bevestigen met het oog op de weersomstandigheden.

2. Bevestiging Afspraak
Voor onze werkzaamheden hebben wij een stopcontact nodig.

3. Steiger opbouwen
Twijfelt u of er bij u een veilige steiger gebouwd kan worden? Neem dan contact met ons op.

4. Werkzaamheden uitvoeren (schoonmaken renoveren etc.)

5. Opleveren 
Na de werkzaamheden ontvangt u een factuur. Na het ontvangen hiervan heeft u 30 dagen de tijd om deze te voldoen.

6. Koffie
Naast hard werken houden wij ook van een bakje koffie!

Om te voorkomen dat uw dakgoot beschadigd raakt of gaat lekken, is regelmatig onderhoud en inspectie belangrijk. Het is beter om problemen in een vroeg stadium op te sporen en te repareren, voordat er grotere problemen ontstaan.

 

Wacht dus niet totdat het te laat is en er lekkages optreden. Inspecteer uw dakgoot regelmatig op scheurtjes, gaten, losse verbindingen en andere beschadigingen.

 

Let ook op afwatering en verstoppingen. Als u twijfelt over de staat van uw dakgoot, kunt u het beste een specialist inschakelen voor een inspectie en advies op maat. Op die manier kunt u mogelijke problemen tijdig oplossen en voorkomt u kostbare reparaties of zelfs vervanging van uw dakgoot.

Ja, DRS gebruikt steigermateriaal waarmee het een eenvoudig is om bijvoorbeeld een serre te overbruggen. Het komt zo goed als niet voor dat er geen steiger gebouwd kan worden.

Mocht het voor u lastig zijn om thuis te zijn bij de dakgoot renovatie, is dit geen ramp. DRS heeft voor de dakgoot renovatie alleen toegang buitenshuis nodig om de steiger te bouwen, en het is belangrijk dat er een stopcontact is die tot onze beschikking staat.

Ja, het is goedkoper als ik de dakgoot tegelijk met mijn buren laat renoveren. Dit komt omdat DRS hierdoor minder vaak een steiger hoeft op te bouwen. Vaak kan de renovatie samen met de buren ook in 1 dag plaatsvinden.