Werkwijze

Uw dakgoot is lek en moet gerepareerd worden of is toe aan een renovatie om lekkages voor te zijn. Een lekkage kan grote gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld houtrot. Gevolgen die extra kosten met zich meebrengen. Wij raden u dan ook een renovatie aan. Graag voeren wij deze renovatie voor u uit. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

Eerst volgt u het stappenplan op de pagina ‘’Offerte aanvragen‘’ om de gegevens van uw dakgoten door te geven aan DRS.  Maximaal 5 werkdagen later ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat op de deurmat.

Op de afgesproken datum rijden we bij u voor. Nadat we ons hebben voorgesteld beginnen we met het bouwen van een veilige steiger. Vervolgens beginnen we met het schoon- en droog maken van de dakgoot. Om de dakgoot renovatie tot een succes te maken, schuren we de oude zinklaag op zodat er een gladde en aanslag vrije zinklaag ontstaat. Daarna wordt de dakgoot ontvet door middel van een zeer sterke ontvetter. Na deze ontvetter brengen we een lijmlaag aan in de dakgoot, ook wel primer genoemd.

Nadat deze hechtprimer goed gedroogd is, beginnen we met de dakgoot renovatie. Het resistit E SK EPDM rubber wordt op maat gesneden en in de dakgoot gerold. De hoeken en details worden door middel van hete lucht aan het zink gelast. Tevens wordt de HWA ( Hemel water afvoer ) voorzien van een nieuwe kunststof uitloop. Deze uitloop vervangt de oude zinken uitloop.

Tenslotte wordt de steiger weer afgebroken en de klus is geklaard.
Uw dakgoot is gerenoveerd en voorzien van een waterdichte afwerking voor de komende 50 jaar. Om ons vertrouwen in het product en verwerking uit te spreken bieden wij een garantie van 10 jaar; op zowel de verwerking als het product. U kunt er nog voor kiezen om de goten te voorzien van vogelschroten. Deze schroten zorgen ervoor dat vogels en andere diersoorten niet in staat zijn uw dak te betreden. Na afloop ontvangt u enkele foto’s van het verrichte werk aan de dakgoot. Mocht u tevreden zijn met het eindresultaat dan ontvangt u enkele dagen later een factuur op de deurmat.

Ook op Whatsapp bereikbaar
Tel: 0575 757111

Duurzaam
Landelijke dekking
10 jaar garantie
Online offerte aanvraag
Advies van een specialist
50 jaar levensduur

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.